Gradient
Science

ABOUT 

   „BULINNOVATION health from nature” или  „БулИновации здраве от природата” е семейна компания, фокусирана изцяло върху производството на качествени органични продукти. "BUL" идва от Bulgaria, а "INNOVATION" от стремежа ни да бъдем иновативни и съвременни. 

  100% чисти, натурални и био сертифицирани. Съставките, от които произвеждаме нашите продукти са еталон за световно качество.

  Основателят на компанията е главен технолог при производството на билкови екстракти в една от най-големите дестилерии в България. Дестилерията разполага със собствени насаждения на над 40 вида растения, разположени в най-благоприятния район за отглеждане, а именно Розовата долина. Процесите и продуктите на фирмата се гарантират от постоянни одити на сертифициращите органи, а именно: IFEAT, E.F.E.O, BNAEOPC, BIA (Българска стопанска асоциация), BDA (изпълнителна агенция по лекарствата), GMP, ISO:9001, LACON, Kosher, Halal, (ЗГУ) Сертификат за защитено географско указание.

  Нашата ароматна колекция събира най-деликатните и обичани етерични масла и флорални води на България. Био флоралните води и етерични масла `BULINNOVATION` са създадени, за да донесат чистота и красота от природата. Те са първичен дестилат с високо съдържание на етерично масло и са истинско удоволствие за сетивата. 

  "BULINNOVATION health from nature" разполага със собствена лаборатория за дозиране и опаковане, производство на козметика и хранителни добавки. Качеството на производството и продуктите ни се гарантира от следните сертифициращи органи: ISO:9001, GMP и MAKOM BG-BIO-19. Ние също така предлагаме горепосочените услуги за други компании.

  Нашата мисия е да селектираме висококачествени натурални билкови продукти, произведени в България, които са създадени с внимание и грижа към природата. Няма нищо по удивително от силата на природата. Ето защо една от основните ни цели е да покажем естествената и мощна сила на растения, използвани от векове насам.

FOR INQUIRIES & PRESS, PLEASE CONTACT

Thanks! Message sent.

Физически обекти: 

град София:

                      "Био магазини Балев"; "магазин Одоната"; аптека Новенес; "Био бутик на ул. Солунска 42"; "Био наслада"; "Uhaya Naturals - ул. Ангел Кънчев 37".

 

град Пловдив: 

                          "Boutiqe Foods"; "BioVita".

 

град Велико Търново: 

                                         "Био Магазин По-Здрави".

 

град Стара Загора:

                                   "магазин Изкуството да живееш".

град Бургас: 

                      "Здравословна бакалия"; "Bio Beauty бул. Стефан Стамболов 47".

град Царево: 

                        "магазин за Козметика ул. Георги Кондолов 17".

Слънчев бряг:

                           "комплекс Шато Валон, кв. Чайка 21".

град Дупница: 

                          "салон за красота The Beauty House"; "ЙоСи йога студио".