Право на връщане на закупени продукти:
   В съответствие със закона за защита на потребителите, може да се възползвате от правото си да върнете закупените продукти без никакви санкции и без да е необходимо да изтъквате някаква причина. Нужно е само да информирате www.bulinnovation.com, чрез имейл на info@bulinnovation.com , в срок от 14 дни от датата на получаване. Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени обратно към www.bulinnovation.com в срок от 7 дни от датата, на която сте информирали за решението си за връщане на закупените продукти.
При определени обстоятелства е възможно да се размени даден продукт с друг.

1. Правила и условия за връщане в съответствие със законите за защита на потребителите:

   Ако желаете да откажете покупка в съответствие с нашата политика и да Ви възстановим сумата, за да ни помогнете да направим това възможно най-бързо, Ви молим да направите следното:
– В рамките на четеринадесет (14) дни от датата на получаване на продуктите, моля да ни уведомите на нашият имейл адрес info@bulinnovation.com , че желаете да върнете закупените продукти;
– Уверете се, че сте се погрижили продуктите да не са били използвани, видоизменени или повредени;
– Продуктите трябва да бъдат върнати пълни и неизползвани, в оригиналната им опаковка. Ако желаете да върнете комплект, то той трябва да включва всички негови компоненти.
   Ако сте изпълнили всички изисквания, посочени по-горе, напълно ще възстановим сумата на върнатите продукти. Ще бъдете уведомени, ако върнатите продукти не могат да бъдат приети, защото не отговарят на условията, посочени по-горе. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени до Вас за Ваша сметка. Ако откажете горепосочената доставка, www.bulinnovation.com си запазва правото да задържи продуктите и платената за покупката на продуктите сума. Моля, имайте предвид, че всички мита, данъци и такси, които сте платили за доставката на закупените продукти (ако има такива) не се възстановяват. Всички транспортни и други разходи по връщането на продуктите са изцяло за сметка на потребителя.

Възстановяване на суми и процедури:
   Не се възстановяват суми за продукти, върнати след 14-я ден от получаването им от потребителя, повредени, използвани продукти или такива с нарушена опаковка. След като получим върнатите продукти и проверим, че те отговарят на всички изисквания, ще получите имейл, че върнатите продукти са били приети. Независимо от формата на плащане, която сте използвали (дебитна или кредитна карта, PayPal, наложен платеж), в съответствие със законите за защита на потребителите, процедурата по възстановяване ще започне в срок от четиринадесет (14) дни, след като сте ни информирали за Вашето решение да упражните правото си за връщане на закупените продукти, получили сме върнатите продукти и сме проверили, че върнатата стока отговаря на посочените по-горе условия.
   Срокът за възстановяване на сумата, която сте платили за закупуване на върнатите продукти зависи от формата на плащане, която сте използвали:
– Покупка с кредитна/дебитна карта: времето за възстановяване ще зависи и от политиката на компанията издала картата;
– Плащането чрез PayPal: възстановяванията ще бъдат кредитирани по Вашата PayPal сметка и ще бъдат видими веднага. Действителното възстановяване на сумата по кредитната карта, свързана с Вашата PayPal сметка, зависи от компанията, която е издала картата.
– Покупки с наложен платеж: БУЛИНОВАЦИИ ЕООД се задължава да възстанови заплатената цена по банков път, в срок от тридесет (30) календарни дни от връщането на стоката. Сумата за доставка не се възстановява.