Телефон за връзка:
0883 451 535
Email:
info [at] bulinnovation.com

  Вашето Име

  Често Задавани Въпроси

  Доставка

  Доставки в България

  Доставките се извършват, чрез куриерска фирма Speedy, в рамките на 1 до 2 работни дни. В случай, че има забавяне, поради независещи от нас причини, ще бъдете уведомени.

  Имате възможност да получите стоката на адрес или да я вземете от офис на Speedy.

  При поръчки на стойност над 59 лв. доставката в рамките на страната и до офис на Speedy е безплатна.

  Доставка до офис на Speedy: 5,50 лв.
  Доставка до адрес Speedy: 8,00 лв.

  Доставки в чужбина

  За доставки извън границите на България, моля да се свържете с нас, за да изготвим най-удобното за Вас решение.

  Рекламация и връщане на стока

  Право на връщане на закупени продукти:
  В съответствие със закона за защита на потребителите, може да се възползвате от правото си да върнете закупените продукти без никакви санкции и без да е необходимо да изтъквате някаква причина. Нужно е само да информирате www.bulinnovation.com, чрез имейл на info@bulinnovation.com , в срок от 14 дни от датата на получаване. Върнатите продукти трябва да бъдат изпратени обратно към www.bulinnovation.com в срок от 7 дни от датата, на която сте информирали за решението си за връщане на закупените продукти.
  При определени обстоятелства е възможно да се размени даден продукт с друг.

  1. Правила и условия за връщане в съответствие със законите за защита на потребителите:

  Ако желаете да откажете покупка в съответствие с нашата политика и да Ви възстановим сумата, за да ни помогнете да направим това възможно най-бързо, Ви молим да направите следното:
  – В рамките на четеринадесет (14) дни от датата на получаване на продуктите, моля да ни уведомите на нашият имейл адрес info@bulinnovation.com , че желаете да върнете закупените продукти;
  – Уверете се, че сте се погрижили продуктите да не са били използвани, видоизменени или повредени;
  – Продуктите трябва да бъдат върнати пълни и неизползвани, в оригиналната им опаковка. Ако желаете да върнете комплект, то той трябва да включва всички негови компоненти.
  Ако сте изпълнили всички изисквания, посочени по-горе, напълно ще възстановим сумата на върнатите продукти. Ще бъдете уведомени, ако върнатите продукти не могат да бъдат приети, защото не отговарят на условията, посочени по-горе. В този случай, можете да изберете продуктите да бъдат доставени до Вас за Ваша сметка. Ако откажете горепосочената доставка, www.bulinnovation.com си запазва правото да задържи продуктите и платената за покупката на продуктите сума. Моля, имайте предвид, че всички мита, данъци и такси, които сте платили за доставката на закупените продукти (ако има такива) не се възстановяват. Всички транспортни и други разходи по връщането на продуктите са изцяло за сметка на потребителя.

  Възстановяване на суми и процедури:
  Не се възстановяват суми за продукти, върнати след 14-я ден от получаването им от потребителя, повредени, използвани продукти или такива с нарушена опаковка. След като получим върнатите продукти и проверим, че те отговарят на всички изисквания, ще получите имейл, че върнатите продукти са били приети. Независимо от формата на плащане, която сте използвали (дебитна или кредитна карта, PayPal, наложен платеж), в съответствие със законите за защита на потребителите, процедурата по възстановяване ще започне в срок от четиринадесет (14) дни, след като сте ни информирали за Вашето решение да упражните правото си за връщане на закупените продукти, получили сме върнатите продукти и сме проверили, че върнатата стока отговаря на посочените по-горе условия.
  Срокът за възстановяване на сумата, която сте платили за закупуване на върнатите продукти зависи от формата на плащане, която сте използвали:
  – Покупка с кредитна/дебитна карта: времето за възстановяване ще зависи и от политиката на компанията издала картата;
  – Плащането чрез PayPal: възстановяванията ще бъдат кредитирани по Вашата PayPal сметка и ще бъдат видими веднага. Действителното възстановяване на сумата по кредитната карта, свързана с Вашата PayPal сметка, зависи от компанията, която е издала картата.
  – Покупки с наложен платеж: БУЛИНОВАЦИИ ЕООД се задължава да възстанови заплатената цена по банков път, в срок от тридесет (30) календарни дни от връщането на стоката. Сумата за доставка не се възстановява.

  Начини на плащане

  Наложен платеж

  При получаване на стоката на въведения от Вас адрес, трябва да заплатите дължимата сума на куриера в брой.

  Всяка доставена поръчка има възможност за преглед при получаване. Моля внимателно прегледайте доставената стока за дефекти. Ние се отнасяме с любов към всяка поръчка, затова моля да сигнализирате възможно най-бързо, за да отстраним проблема. За нас е важно да се чувствате максимално удовлетворени.