Семейна Българска Компания

„BULINNOVATION health from nature” или „БулИновации здраве от природата” е семейна компания, фокусирана в производството на висококачествени български натурални и органични продукти. “BUL” идва от България, а “INNOVATION” от стремежа ни да бъдем иновативни и съвременни.

Растения Отгледани в Розовата Долина и България.

Основателят на компанията е главен технолог в производството на билкови екстракти в една от най-големите дестилерии в България. Дестилерията разполага със собствени насаждения на над 40 вида растения, разположени в най-благоприятния район за отглеждане, а именно Розовата долина.

Внимание и Грижа към Природата

Няма нищо по удивително от силата на природата, затова мисията ни е да покажем естествената и мощна сила на растения използвани от векове. Вярваме, че продуктите ни освен, че ще ви донесат истинско удоволствие за сетивата, чистотата и красотата от природата ще се превъплъти във вашата кожа и коса.

Сертификати за Качество

Процесите и продуктите на фирмата се гарантират от постоянни одити на сертифициращите органи, а именно: IFEAT, E.F.E.O, BNAEOPC, BIA (Българска стопанска асоциация), BDA (изпълнителна агенция по лекарствата), GMP, ISO:9001, LACON, Kosher, Halal, (ЗГУ) Сертификат за защитено географско указание.

Собствено Производство

“BULINNOVATION health from nature” разполага със собствена лаборатория за дозиране и опаковане и производство на козметика. Качеството на производството и продуктите ни се гарантира от следните сертифициращи органи: ISO:9001, GMP и MAKOM BG-BIO-19. Ние също така предлагаме горепосочените услуги за други компании (ишлеме / private label)