„BULINNOVATION health from nature” или „БулИновации здраве от природата” е семейна компания, фокусирана изцяло в производството на висококачествени български натурални и органични продукти. “BUL” идва от Bulgaria, а “INNOVATION” от стремежа ни да бъдем иновативни и съвременни.

Основателят на компанията е главен технолог в производството на билкови екстракти в една от най-големите дестилерии в България. Дестилерията разполага със собствени насаждения на над 40 вида растения, разположени в най-благоприятния район за отглеждане, а именно Розовата долина. Процесите и продуктите на фирмата се гарантират от постоянни одити на сертифициращите органи, а именно: IFEAT, E.F.E.O, BNAEOPC, BIA (Българска стопанска асоциация), BDA (изпълнителна агенция по лекарствата), GMP, ISO:9001, LACON, Kosher, Halal, (ЗГУ) Сертификат за защитено географско указание.

Създадена с внимание и грижа към природата, нашата ароматна селекция събира най-деликатните и обичани етерични масла и флорални води на България. Био флоралните води и етерични масла `BULINNOVATION` са създадени, за да донесат чистота и красота от природата. Те са първичен дестилат с високо съдържание на етерично масло и са истинско удоволствие за сетивата.

„BULINNOVATION health from nature” или „БулИновации здраве от природата” е семейна компания, фокусирана изцяло върху производството на качествени органични продукти. “BUL” идва от Bulgaria, а “INNOVATION” от стремежа ни да бъдем иновативни и съвременни.

100% чисти, натурални и био сертифицирани. Съставките, от които произвеждаме нашите продукти са еталон за световно качество.

Основателят на компанията е главен технолог при производството на билкови екстракти в една от най-големите дестилерии в България. Дестилерията разполага със собствени насаждения на над 40 вида растения, разположени в най-благоприятния район за отглеждане, а именно Розовата долина. Процесите и продуктите на фирмата се гарантират от постоянни одити на сертифициращите органи, а именно: IFEAT, E.F.E.O, BNAEOPC, BIA (Българска стопанска асоциация), BDA (изпълнителна агенция по лекарствата), GMP, ISO:9001, LACON, Kosher, Halal, (ЗГУ) Сертификат за защитено географско указание.

Нашата ароматна колекция събира най-деликатните и обичани етерични масла и флорални води на България. Био флоралните води и етерични масла `BULINNOVATION` са създадени, за да донесат чистота и красота от природата. Те са първичен дестилат с високо съдържание на етерично масло и са истинско удоволствие за сетивата.

“BULINNOVATION health from nature” разполага със собствена лаборатория за дозиране и опаковане, производство на козметика и хранителни добавки. Качеството на производството и продуктите ни се гарантира от следните сертифициращи органи: ISO:9001, GMP и MAKOM BG-BIO-19. Ние също така предлагаме горепосочените услуги за други компании (ишлеме / private label).

Няма нищо по удивително от силата на природата, затова мисията ни е да покажем естествената и мощна сила на растения използвани от векове. Вярваме, че продуктите ни освен, че ще ви донесат истинско удоволствие за сетивата, чистотата и красотата от природата ще се превъплъти във вашата кожа и коса.

“BULINNOVATION health from nature” разполага със собствена лаборатория за дозиране и опаковане, производство на козметика и хранителни добавки. Качеството на производството и продуктите ни се гарантира от следните сертифициращи органи: ISO:9001, GMP и MAKOM BG-BIO-19. Ние също така предлагаме горепосочените услуги за други компании.

Нашата мисия е да селектираме висококачествени натурални билкови продукти, произведени в България, които са създадени с внимание и грижа към природата. Няма нищо по удивително от силата на природата. Ето защо една от основните ни цели е да покажем естествената и мощна сила на растения, използвани от векове насам.