fbpx Skip to main content

Био хидролат от розмарин за бърз растеж на косата.

В сферата на натуралната грижа за кожата и косата, очарованието на органичните съставки продължава да пленява ентусиастите на красотата по целия свят. Едно такова съкровище от щедростта на природата е био хидролатът от розмарин. Извлечена от ароматната билка Rosmarinus officinalis, тази флорална вода предлага множество ползи за кожата и косата.

Прочетете Още

Какво е хидролат / флорална вода от розмарин?

    Органичният хидролат от розмарин, известен още като флорална вода от розмарин или дестилат, е продукт получен чрез процеса на парна дестилация. По време на този процес парата преминава през листата на розмарина, извличайки както етеричното масло, така и водоразтворимите съединения. Получената ароматна вода съдържа етерично масло заедно с невероятните терапевтични свойства на растението.

Кои са най-отличителните ползи на розмариновата вода?

  • Герой в грижата за косата:

    Хидролатът от розмарин притежава невероятни ползи за здравето на косата. Подобрява циркулацията и стимулира скалпа, като насърчава растежа на косата. Подпомага по-бързия растеж и възстановяване на увредената коса. Освен това спомага за балансиране на омазняването.

  • Натурален антиоксидант:

    Богат на естествени антиоксиданти, хидролатът от розмарин помага в борбата със свободните радикали и стресовите фактори на околната среда, които допринасят за преждевременното стареене. Редовната употреба може да насърчи младежкия, сияен тен.

  • Балансиране и тонизиране на кожата:

    Флоралната вода от розмарин действа като естествен стягащ агент, помагайки за тонизиране и стягане на кожата. Нейните балансиращи свойства я правят подходяща за всеки тип кожа, най-вече мазна и склонна към акне.

  • Избистряне и почистване на кожата:

    Със своите антимикробни свойства розмариновата вода е подходяща за почистване на кожата. Това я прави отлично допълнение към рутинните процедури за почистване. Освен това може да помогне за успокояване на раздразнена и акнеична кожа.

Как се използва флоралната вода от розмарин?

  • Тоник за коса:

    След измиване с шампоан, нанеси обилно в скалпа и корените на косата хидролат от розмарин. Масажирай (*винаги) и премини към следващите рутинни грижи.  По този начин ще стимулираш скалпа, като редуцираш косопада и ще спомогнеш за здравия растеж, и вид на косата.

    *Може да се комбинира с други продукти, като серуми и балсами за коса. Подходящо за всекидневна употреба (честотата е съобразена с твоето ежедневие). При употреба на суха коса/скалп, остави да изсъхне естествено. За видими резултати се препоръчва редовна и продължителна употреба!

  • Тоник за лице:

    Нанеси хидролат от розмарин върху памучен тампон/впръскай и се наслади на магията от природата. Премини към следващите стъпки от твоята рутина. Подходящо за честа и всекидневна употреба. 

  • “Направи си сам рецепта за красота”:

    Включи розмаринова вода в домашно приготвени формули за грижа за кожата, като тоник за лице или маски, за допълнителен ефект.

Избор на качествен продукт:

    При избора на флорална вода от розмарин, избери продукти, които са био сертифицирани и не съдържат синтетични добавки или консерванти. Такъв продукт е именно водата, която произвеждаме –> BULINNOVATION здраве от природата – от семейството ни с любов и грижа за вас! 

    Регистрирай се и вземи -10% отстъпка:

    В заключение, органичният хидролат от розмарин е универсална и мощна съставка, която предлага безброй ползи за красота, както за косата, така и за кожата. Включването на това натурално съкровище в твоята рутинa ще подобри ежедневните ти ритуали, като впрегне силата на природата за сияйна, здрава кожа и коса.

Последно Публикувани Новини
Актуално

Био Хидролат Розмарин за Бърз Растеж на Косата

Био хидролат от розмарин за бърз растеж на косата. В сферата на натуралната грижа за…
Актуално

Свойства и Употреба на Етерично Масло от Босилек

Свойства и употреба на етерично масло от босилек.В историята, етеричното масло от босилек е признато…
Актуално

Грижа за кожата с био флорална вода от безсмъртниче

Грижа за кожата с био флорална вода от безсмъртниче.Латинското наименование на растението безсмъртниче е Helicrysum…
Назад към Блога

Био хидролат от розмарин за бърз растеж на косата.  https://spedtranscompany.com/en/home/

Био хидролат от розмарин за бърз растеж на косата. 

Био хидролат от розмарин за бърз растеж на косата. 

Остави коментар