fbpx Skip to main content

   Грижата за кожата не трябва да се неглижира през нито един сезон. Летният загар повдига настроението и самочувствието ни. Видимо изравнява тена и намалява несъвършенствата, но за кратко и за сметка на цялостното здраве на кожата ни. Всяка година вредата от слънцето се увеличава, затова не забравяйте да използвате слънцезащитни продукти, дори и при облачно време. Вземането на превантивни мерки и постоянството са ключа към здрава и гладка кожа.

   Освен слънцезащитата, не по-малко важна е хидратацията! Независимо дали кожата ви е мазна, не трябва да пренебрегвате хидратирането й. Все по-често срещано е поява на акне, вследствие на дехидратирана и нарушена кожна бариера. Ако последното изречение не е достатъчно убедително за вас какво ще кажете за това:

   Знаете ли, че добре овлажняващи кожата продукти могат да подобрят значително еластичността и текстурата на кожата и да намалят бръчките с до 30% БЕЗ „активни“ съставки?!

   Едно от най-удобните и лесни средства за хидратация, освежаване/охлаждане през лятото са флоралните води. Ключовото при тях е, че са подходящи за честа и всекидневна употреба. Растенията, от които се произвеждат флоралните води имат множество ползи. В тази статия сме подбрали най-често срещаните води за чудесна хидратация и за възстановяване на кожата.

   Разбира се имаме и решение за хората, които допускат кожата им да изгори. Дори да се наблюдава леко зачервяване е необходимо да се вземат необходимите мерки. Освен придружените олиа, кремове и лосиони, ето кои флорални води ще подпомогнат по-бързото възстановяване на кожата ви:

   Друг мощен помощник е и флоралната вода от немска лайка.

   „Tips and tricks“: За още по-добър ефект съхранявайте продуктите в хладилник. Напръскайте обилно цялото тяло след излагане на слънце.

  • Пазарувайте с -20% намаление на цялата ни гама от продукти до 10.08.

Остави коментар