fbpx Skip to main content

Грижа за Кожата през Лятото

Грижата за кожата не трябва да се неглижира през нито един сезон. Летният загар повдига настроението и самочувствието ни. Видимо изравнява тена и намалява несъвършенствата, но за кратко и за сметка на цялостното здраве на кожата ни. Всяка година вредата от слънцето се увеличава, затова не забравяйте да използвате слънцезащитни продукти, дори и при облачно време. Вземането на превантивни мерки и постоянството са ключа към здрава и гладка кожа.
Прочетете Още
Освен слънцезащитата, не по-малко важна е хидратацията! Независимо дали кожата ви е мазна, не трябва да пренебрегвате хидратирането й. Все по-често срещано е поява на акне, вследствие на дехидратирана и нарушена кожна бариера. Ако последното изречение не е достатъчно убедително за вас какво ще кажете за това:
Знаете ли, че добре овлажняващи кожата продукти могат да подобрят значително еластичността и текстурата на кожата и да намалят бръчките с до 30% БЕЗ „активни“ съставки?!
Едно от най-удобните и лесни средства за хидратация, освежаване/охлаждане през лятото са флоралните води. Ключовото при тях е, че са подходящи за честа и всекидневна употреба. Растенията, от които се произвеждат флоралните води имат множество ползи. В тази статия сме подбрали най-често срещаните води за чудесна хидратация и за възстановяване на кожата.
Разбира се имаме и решение за хората, които допускат кожата им да изгори. Дори да се наблюдава леко зачервяване е необходимо да се вземат необходимите мерки. Освен придружените олиа, кремове и лосиони, ето кои флорални води ще подпомогнат по-бързото възстановяване на кожата ви:
Друг мощен помощник е и флоралната вода от немска лайка.
За още по-добър ефект съхранявайте продуктите в хладилник. Напръскайте обилно цялото тяло след излагане на слънце.
Последно Публикувани Новини
Актуално

История на Етеричните Масла

Актуално

Грижа за Кожата през Лятото

   Био флорална вода от безсмъртниче    Био флорална вода от маточина    Био флорална…
Актуално

Грижа за Кожата и Косата с Био Флорална Вода от Копърови Семена

Остави коментар