fbpx Skip to main content

Розова Кампания 2022

Съдържанието на тази статия е виртуална разходка в нашата дестилерия партньор, която е най-голямата розоварна на Балканския полуостров. В разгара на тазгодишния розобер ще ви запознаем с процеса на създаване на любимите ви български продукти.
Прочетете Още

Кратка История

Освен, че е първенец по мащаб, дестилерията е и една от най-старите в България. Производственият процес е стартирал през далечната 1957 г. Благодарение на усилен труд през годините се е доказала като лидер в производството на висококачествени растителни екстракти. Близо десетилетие освователят на “BULINNOVATION health from nature” е главен технолог в производството на био флорални води. Сертификатите, които доказват качеството на работа може да разгледате в страницата ЗА НАС.
Всяка една партида в дестилерията преминава през 2 лабораторни анализа. Първият е в собствена лаборатория, а втория е в независима. От своя страна “BULINN” е задължена да предоставя ТРЕТИ лабораторен анализ. Освен системните одити на сертифициращите органи, това е още едно удостоверение за висикото качество на продуктите, които произвеждаме.

Розова Кампания 2022 Година

По време на втората световна война се забелязва застой на култивирането на растения с цел производство на ЕМ. След края й, идеята за използване на етеричните масла продължава и се налага като масова практика. Нещо повече, откриват се множество центрове за изучаване на ароматерапията.
От полето:
Розово поле
Distillery
Laboratory
До крайния продукт:
Rose harvest
Последно Публикувани Новини
Актуално

Био Хидролат Розмарин за Бърз Растеж на Косата

Био хидролат от розмарин за бърз растеж на косата. В сферата на натуралната грижа за…
Актуално

Свойства и Употреба на Етерично Масло от Босилек

Свойства и употреба на етерично масло от босилек.В историята, етеричното масло от босилек е признато…
Актуално

Грижа за кожата с био флорална вода от безсмъртниче

Грижа за кожата с био флорална вода от безсмъртниче.Латинското наименование на растението безсмъртниче е Helicrysum…

Остави коментар