fbpx Skip to main content

   Съдържанието на тази статия е виртуална разходка в нашата дестилерия партньор, която е най-голямата розоварна на Балканския полуостров. В разгара на тазгодишния розобер ще ви запознаем с процеса на създаване на любимите ви български продукти.

КРАТКА ИСТОРИЯ

   Освен, че е първенец по мащаб, дестилерията е и една от най-старите в България. Производственият процес е стартирал през далечната 1957 г. Благодарение на усилен труд през годините се е доказала като лидер в производството на висококачествени растителни екстракти. Близо десетилетие освователят на „BULINNOVATION health from nature“ е главен технолог в производството на био флорални води. Сертификатите, които доказват качеството на работа може да разгледате в страницата ЗА НАС.

   Всяка една партида в дестилерията преминава през 2 лабораторни анализа. Първият е в собствена лаборатория, а втория е в независима. От своя страна „BULINN“ е задължена да предоставя ТРЕТИ лабораторен анализ. Освен системните одити на сертифициращите органи, това е още едно удостоверение за висикото качество на продуктите, които произвеждаме.

РОЗОВА КАМПАНИЯ 2022

   От полето:

Розово поле

   До дестилерията:

   До анализа:

   До крайния продукт:

Остави коментар